AKTUELLE UDSTILLINGER

Kunstgården i Bogense - www.kunst-gaarden.dk

Mit galleri i Nordsjælland. Adresse: Tammosevej 30, 3320 Skævinge (Åbent efter aftale) tlf: 28710970

KOMMENDE UDSTILLINGER

alletidersKUNST

Ridehuset i Aarhus d. 26.-29. oktober

Mit galleri i Nordsjælland

Skiftende udstillinger af mine malerier

I mit galleri har du/I mulighed for at se mine malerier i virkeligheden. Det kan være du/i er på udkig efter dit/jeres næste drømme maleri. Uanset om du/I har forelsket jer i et maleri eller bare er ude og se hvad muligheder der er, er alle besøgende velkommen i mit Art Studio. Jeg har mit galleri i mit private hjem og derfor har jeg åbent efter aftale.

Altid klar til et hyggeligt besøg og der er frisk kaffe på kanden. Vi ses

Holder jeg åbent vil datoer stå her.

Handelsbetingelser

Art By Majbrit Lund

Kunstvirksomhed: Lund-art.com

Grundlagt 2014

CVR-nummer:29188688

Adresse: Tammosevej 30

St.Lyngby DK-3320 Skævinge

Tlf: +4528710970

E-mail-adresse: majbrit@lund-art.com

Web-adresse: www.majbritlund.com

Betaling på Webshoppen kan du betale med:

Visa, MasterCard, MobilePay, JBC, Bankoverførelse eller kontant ved personlig fremmøde.


Alle priser i webshoppen vises i danske kroner DKK og er inklusive moms og andre afgifter.

Beløbet trækkes først, når varen afsendes.

Bestilling:

Malerier på webshoppen er solgt under reglerne om kunstnermoms 5% og Plakater 25% moms. Priserne er inklusive danske afgifter, told mm. Alle handler hos Majbrit Lund indgås på dansk eller engelsk. Bekræftelse: Ved køb godkender man handelsbetingelserne og Majbrit Lund bekræfter dit køb via en mail.

Levering:

Afsendelse af varen vil ske indenfor 2-5 dage.

Hvis en vare ikke er på lager ved bestilling, vil du blive kontaktet omkring præcis leverings tidspunkt.

(forbehold for at malerier kan være på udstilling)

Levering vil ske med fragtfirma eller personlig levering.

(Ved modtagelsen af store malerier med fragtfirma kræves der, at man er hjemme ved levering.)

Personlig Levering: Art by Majbrit Lund leverer malerier til din private adresse, denne service kræver, at du er hjemme ved modtagelsen af varen. Ved ordre med privat levering, kontakter Art by Majbrit Lund dig om nærmere information omkring dag og tidspunk for leveringen. Du kan også selv hente malerier gratis efter aftale hos Art by Majbrit Lund.

Fragtpriser:

Malerier i ramme med passepartout koster 49,00 DKK - 200,00 DKK. i fragt.

Plakater koster 39,00 DKK i fragt.

Malerier opspændt på en blindramme koster mellem 250,00 -1.500,00 DKK

Forsendelse til udlandet kontakt mig for pris.

Levering sker med fragtfirma I Danmark, Postnord eller GLS.

Beskadigelse under transport:

Bliver maleri/varen beskadiget eller går tabt under transport påtager Majbrit Lund sig ansvaret og leverer pengene tilbage til køber. Skaden skal meldes hurtigst muligt. Via Mail: majbrit@lund-art.com. Malerier kan ikke byttes til et nyt, da det er Unika værker. (dvs. der kun findes et eksemplarer)

Fortrydelsesret:

14 dages fuld fortrydelsesret - eksklusive fragt. Fortrydelsesretten løber fra den dag, du har modtaget din vare. Hvis fortrydelsesretten skal kunne benyttes, skal maleriet være i samme stand som ved modtagelsen. Fortrydelsesretten bortfalder altså, hvis du bruger varen på en måde, som helt åbenbart forringer varens salgsværdi væsentligt. eller hvis du ikke kan medsende/fremvise en faktura. Ved brug fortrydelsesret, skal du selv betale portoen for maleriet og selv sende varen retur derudover er du erstatningsansvarlig for varen samt forsendelsen. Ved returnering tilbagesendes maleri til adresse: Majbrit Lund Tammosevej 30, 3320 Skævinge, Danmark.

Reklamation:

24 måneders reklamationsret. Dette betyder, at du enten kan få ombyttet varen, få et afslag i prisen eller få pengene tilbage, afhængig af den konkrete situation. Dette betinger selvfølgelig, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug eller opbevaring af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd. Der skal reklameres inden rimelig tid, efter at du har opdaget manglen ved varen. lund-art.com refunderer rimelige forsendelsesomkostninger, som du måtte have i forbindelse med returnering af varen, når reklamationen er berettiget.

Ønsker du at reklamere, bedes du kontakte Majbrit Lund via telefon : +4528710970 eller mail: majbrit@lund-art.com Varen sendes retur til: lund-art.com Majbrit Lund Tammosevej 30 3320 Skævinge Danmark

Når du returnerer varen, bedes du angive en beskrivelse af fejlen.

Oplysning om klagemuligheder

En klage for en vare købt hos Art by Majbrit Lund, kan indgives til Center for Klageløsning. Dette kan ske igennem www.forbrug.dk

Center for Klageløsning: Nævnenes Hus, Toldboden 2, 8800 Viborg

PERSONDATAPOLITIK

Når du handler på www.majbritlund.com skal du ved din bestilling opgive personlige oplysninger: dit navn, e-mail, adresse, telefonnummer og finansielle oplysninger. Art by Majbrit bruger dine oplysninger til fakturering og gennemførelse af din ordre. Hvis der skulle være problemer med gennemførelsen af din ordre eller at fragtfirmaet er nødsaget til at kontakte dig med levering af din vare, bruger Art by Majbrit Lund dine oplysninger til at kontakte dig, dit telefonnummer er derfor det påkrævet i forbindelse med en ordre.

FORBEHOLD FOR PRISFEJL & UDSOLGTE VARER

Art by Majbrit Lund tager forbehold for prisændringer, tastefejl og udsolgte varer.

Som kunstner ejer Majbrit Lund ophavsretten til alle malerier/design fotos af samt replikaer af disse.

 

 

MIN KUNST ER HELE TIDEN UNDER UDVIKLING

Min kunst er hele tiden på vej i en ny retning, ikke fra dag til dag, men jeg elsker at udvikle min kunst og skabe nye teknikker, som er med til at give mine malerier nye udtryk.

I min nye serie har jeg udfordret mig selv lidt og mine streger der ellers har gået igen i de fleste af mine malerier, har jeg taget i en ny retning. Jeg syntes det er spændende og sjovt at gå på opdagelse i nye finurlige vinkler og udfordre mig selv.

Et maleri bliver skabt

Inden jeg går igang med et maleri, har jeg altid gjort mig nogle tanker til, hvad jeg vil skabe på lærredet og her er det ofte farvevalget, der har betydning for min start med lærredet. Farvevalget fortæller os om, hvor jeg befinder mig lige nu, i denne stemning, humøret og påvirkninger udefra. Jeg elsker farver, men kan også gå ned i det mørke og mystiske og bringe glæden frem i det. Det hele er en leg for mig og en måde at give slip på. Alle føleleser bliver brugt og derfor er jeg efter 5 timer i atelieret helt udmattet.
Jeg har flere malerier stående i mit atelier klar til at gå videre med. Det kan være ufærdige malerier, som har stået i en længere periode og som jeg ikke har kunne kommet videre med. En ny dag og en ny energi gør at jeg tager et ufærdigt lærred frem og energien virker og et maleri bliver færdigt. 
Der er også noget helt opløftende ved at starte på et helt frisk lærred og starte fra bunden. Ofte virker det ikke for mig før, der er kommet et par lag på. Tørretid og tålmodighed er det vigtigste i mit arbejde med mine malerier. 
Når jeg træder ind i mit Atelier bevæger jeg mig ind i en bobble og hverdagen bliver udenfor og pludseligt handler alt om kunsten og at skabe noget nyt.
Når jeg føler et maleri er færdigt kommer det altid ind i privaten, hvor jeg observere maleriet nogle dage før det bliver solgt eller udstillet. Nogle malerier er altid svære at skille sig af med og derfor har jeg har også valgt nogle som aldrig bliver solgt og som bliver i mit private eje.
Dette var en lille fortælling igennem maleriets rejse fra start til slut.